x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Judecatoarea care i-a eliberat pe violatorii din Vaslui crede ca este PARANOICA

Judecatoarea care i-a eliberat pe violatorii din Vaslui crede ca este PARANOICA

de Dan Constantin    |    06 Oct 2015   •   10:35
 Judecatoarea care i-a eliberat pe violatorii din Vaslui crede ca este PARANOICA

JUDECATOAREA GEORGIANA MOLDOVAN, CARE I-A ELIBERAT PE VIOLATORII DIN VASLUI DIN AREST, A CERUT CSM SA I SE APERE ONOAREA

Plenul CSM a analizat astazi, 6 0ctombrie, cererea judecatoarei Moldovan pentru apararea onoarei profesionale in urma a ceea ce magistratul crede ca fost o campanie de presa.Moldovan a solicitat sa-si sustina cererea in fata plenului.

Prezentarea care a putut fi urmarita in fereastra de transparenta acordata de CSM a adus in fata mai degraba un om dezorientat, care se crede o victima a unui concurs nefericit de imprejurari si a supramediatizarii cazului pe care l-a judecat.

Magistratul a repetat in cele 3 minute ale sustinerii cererii de trei ori cuvantul paranoia. Crede ca a devenit devenit paranoica, simtindu-se vizata de orice. Ca atare nu voia sa fie fotografiata in nici o imprejurare, si a spus ca era paranoica din acest punct de vedere . Doar din cauza vizitei la Vaslui a Ministrului Justitiei s-a lasat pozata. Imaginea capurata atunci a devenit , in opinia magistratului Moldovan o cauza a sporirii impactului articolelor care dezbateau eliberarea violatorilor din arest .

Judecatoarea Moldovan Georgiana a parut depasita si stresata de prezenta in fata CSM care a ramas sa delibereze in secret raportul Inspectiei Judiciare  

×