x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jurnalistă a postului B1TV, într-o maşină furată oprită de Poliţie

Jurnalistă a postului B1TV, într-o maşină furată oprită de Poliţie

21 Aug 2010   •   00:00

Poliţiştii de frontieră au oprit vineri la intrarea în ţară prin Naidăş, judeţul Caraş Severin, o maşină furată în Serbia şi înmatriculată pe Primăria Reşita, în care se afla şi jurnalista Adriana Stoicescu de la postul B1TV, au declarat surse judiciare.

După ce au verificat actele maşinii, un Audi A4, poliţiştii au constatat în baza de date că vehiculul figura ca furat din Serbia.

Oamenii legii au deschis dosar de cercetare penală, şoferul a fost audiat, iar jurnalista a trebuit să dea şi ea declaraţii poliţiştilor.

Tot vineri şi tot la Năidaş, poliţiştii au oprit o maşină de teren marca Mercedes, înmatriculată în aprilie 2009 în România, care însă fusese declarată ca furată în Italia în septembrie 2009.

Anchetatorii presupun că, în acest caz, ar fi existat o înţelegere între proprietar şi aşa-zisul hoţ. Mai precis, primul i-a lăsat timp celui de-al doilea să şteargă urmele şi să înmatriculeze în România maşina, iar ulterior aceasta să fie declarată furată şi să se încaseze banii din asigurare în Italia. Şi în acest caz a fost deschis dosar de cercetare penală.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, în conformitate cu normelor Uniunii Europene şi ale Spaţiului Schengen, prioritar este controlul la intrarea în ţară, respectiv în România, şi nu cel la ieşire.
realitatea.net

×
Subiecte în articol: observator