x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jurnalistul Daniel Scorpie este teafăr și nevătămat. Colegii de la Gazeta Sporturilor au scris că acesta a fost găsit în siguranță

Jurnalistul Daniel Scorpie este teafăr și nevătămat. Colegii de la Gazeta Sporturilor au scris că acesta a fost găsit în siguranță

06 Oct 2022   •   19:33
Jurnalistul Daniel Scorpie este teafăr și nevătămat. Colegii de la Gazeta Sporturilor au scris că acesta a fost găsit în siguranță
Sursa foto: Facebook

„UPDATE: Colegul nostru a fost găsit, este în siguranță acum. Vă mulțumim pentru ajutor și implicare”, a anunțat GSP, pe Facebook.

Știre inițială: Daniel Scorpie, un cunoscut jurnalist sportiv, este dat dispărut. În vârstă de 55 de ani, el are peste 20 de ani experiență în presa română, fiind specializat în fotbal internațional.

Colegii de la Gazeta Sporturilor au postat un anunț pe Facebook prin care cer ajutorul pentru găsirea ziaristului.

Daniel Scorpie poate manifesta pierderi de memorie

„Bărbatul din imagine a dispărut marți după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București – zona Bd. Uverturii, cartier Militari.

Semnalmente: înălțime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci și guler de culoare albă, blugi bleumarin și pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripționat cu simbolul Puma.

Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.

Dacă îl vedeți, sunteți rugați să anunțați la cea mai apropiată secție de poliție sau la 112, este anunțul postat pe pagina de Facebook a „Gazetei Sporturilor.

 

×
Subiecte în articol: jurnalist disparut