x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis participă la un dejun de lucru alături de Donald Trump și mai mulți lideri prezenți la reuniunea NATO

Klaus Iohannis participă la un dejun de lucru alături de Donald Trump și mai mulți lideri prezenți la reuniunea NATO

03 Dec 2019   •   12:05
Klaus Iohannis participă la un dejun de lucru alături de Donald Trump și mai mulți lideri prezenți la reuniunea NATO

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la un dejun de lucru alături de preşedintele SUA, Donald Trump, şi liderii din Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Grecia, Bulgaria şi Marea Britanie, prezenţi la Londra la Summitul NATO, potrivit unor surse oficiale.

Klaus Iohannis participă, marţi şi miercuri, la reuniunea NATO la nivel înalt, care are loc la Londra.

Marţi, el va fi prezent la recepţiile oferite în onoarea şefilor de stat şi de guvern de către Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham şi de premierul Marii Britanii, Boris Johnson, la reşedinţa din 10 Downing Street.

În cursul zilei de miercuri, şeful statului român va participa la reuniunea NATO la nivel înalt, unde va fi adoptată o declaraţie publică succintă, cu caracter strategic, care va acoperi principale progrese şi preocupări la nivel aliat. De asemenea, liderii aliaţi vor aproba un pachet de documente pe teme relevante pentru rolul NATO în actualul context internaţional.

Din delegaţia României la Summitul NATO fac parte şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi şeful Statului Major al Apărării, Daniel Petrescu.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump klaus iohannis nato londra