x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis şi-a ales consilieri "sărăci": Ce sfătuitor are cea mai mică avere

Klaus Iohannis şi-a ales consilieri "sărăci": Ce sfătuitor are cea mai mică avere

03 Iun 2015   •   16:15
Klaus Iohannis şi-a ales consilieri "sărăci": Ce sfătuitor are cea mai mică avere

Preşedintele Klaus Iohannis are, în momentul de faţă, zece consilieri prezidenţiali şi unsprezece consilieri de stat. Cei mai mulţi dintre sfătuitorii preşedintelui au averi consistente, însă există şi consilieri care nu au mai nimic, cu excepţia veniturilor din salarii, sau destul de puţin.

Citeşte şi MESAJUL lui KLAUS IOHANNIS: Ce s-a întâmplat în noiembrie anul trecut NU trebuie să se mai repete


ANDREI MURARU, consilier prezidenţial, la Departamentul Relaţii cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă, nu are nici el terenuri, dar este proprietarul unui apartament de 115 mp, în Bucureşti, deţinut împreună cu soţia şi cumpărat în 2011. Muraru nu are maşini, bijuterii sau tablouri. De asemenea nu deţine bani în conturi sau depozite, însă soţia acestuia are datorii de 26.000 de lei şi 30.000 de euro. Consilierul prezidenţial a obţinut, în 2013, venituri de peste 56.000 lei. Salariul soţiei care lucrează la BNR este confidenţial. 

DAN MIHALACHE, şeful Cancelariei Preşedintelui, nu poate fi considerat un om sărac, dar nici nu are o avere de invidiat. Principalul sfătuitor al lui Iohannis nu are terenuri şi case şi este posesorul unei Skoda Superb din 2004. Are totuşi bijuterii de 10.000 de euro şi conturi şi depozite de 14.000 de euro şi cca 75.000 de lei. Anul trecut, ca lector universitar, a încasat venituri de 27.475 lei, iar de la Senat - 84.600 de lei. Soţia este consilier la PE şi obţinut 168.333 de lei.

Află care este cel mai "sărac" consilier al lui Klaus Iohannis pe RomâniaTV.net.

 

×