x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cald

La cald

10 Aug 2005   •   00:00
SOTIA LUI TOCIU CARA VINETE CU PEUGEOT-UL. Nicoleta, sotia lui Romica Tociu, si-a luat in serios rolul de patroana a terasei "La Bazooka", din Olimp. Mai exact, face aprovizionarea cu masina ei, marca Peugeot: "Desi multi se mira, eu transport zilnic, cu masina mea, laditele de rosii, vinete si castraveti, pe care le cumpar din piata. Nu las pe altcineva sa aleaga legumele, eu ma pricep cel mai bine. N-are rost sa platesc pe cineva ca sa-mi faca treaba". (Simona Ecovoiu)

BAMBINELE, SUPARATE PE COTABITA. Surorile Bambi sunt necajite ca, nici anul acesta, nu vor urca pe scena Festivalului Callatis, de la Mangalia: "Am vorbit cu Gabriel Cotabita, cel care are la acest eveniment un cuvant greu de spus, i-am trimis si cateva melodii, dar, de exact patru ani, fetele mele n-au mai fost invitate. Nu stim care sunt criteriile de selectie, dar Denisa si Raluca au evoluat mult si chiar meritau sa fie acolo. In plus, ele, in comparatie cu sute de solisti romani, sunt capabile sa cante live", ne-a declarat Nelu Tanase, tatal Bambi, care le este si impresar. (Simona Ecovoiu)

MIRABELA DAUER, PAZITA DE BODYGUARD. Mirabela Dauer s-a invatat minte dupa trista experienta de anul trecut, cand, in timp ce sustinea un concert pe Litoral, i-a disparut telefonul mobil. Astfel, de fiecare data cand urca pe scena, lasa geanta si mobilul in grija unui bodyguard sau a sunetistului. Se pare ca acela care a vaduvit-o de telefon a fost un tip care se prezentase drept un fan inrait. Pentru a fi mai convingator, ii ceruse si un autograf. Poate ca omul o indragea atat de mult, incat si-a dorit sa aiba, ca amintire, si un obiect de-al ei. (Simona Ecovoiu)

LIZA PANAIT STA LA SOARE IMBRACATA SI RUJATA. Cunoscuta creatoare de moda s-a numarat printre invitatii Cupei VIP la Fotbal. A stat sub umbreluta, pe sezlong, imbracata intr-o rochie neagra, si a urmarit, de pe margine, toate intrecerile cu balonul rotund. Liza ne-a marturisit ca a venit cu toata familia pe Litoral si ca Maria, fetita ei cea mica, se tot chinuieste s-o invete sa inoate. Dar n-a reusit pana acum si nici nu are sanse prea mari. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: observator