x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cald

La cald

09 Aug 2005   •   00:00
#ORA S-A DESTRAMAT IN DIRECT. Festivalul Callatis a debutat in forta cu seara Miss Diaspora si "Surprize, surprize" muzicale. Printre acestea, una demna de emisiunea Andreei Marin, in direct si la o ora de maxima audienta. Este vorba despre destramarea trupei #ora, care s-a savarsit o data cu ultima piesa interpretata de Elena, Delia si Sabina, impreuna, pe scena din Portul Turistic Mangalia. Cele trei fete au cantat aseara pentru ultima data impreuna, Elena si Delia anuntandu-si intentia de a se concentra asupra unor cariere solo. (Dana Ciobanu)

ADRIANA TITIENI A CONTRAMANDAT VACANTA LA MARE. Dupa ce spera sa-si faca "incalzirea" pe litoralul romanesc, la 2 Mai, pentru ca apoi sa se bronzeze pe nisipurile Greciei, Adriana, impreuna cu sotul ei, Adrian, s-a speriat de ploile care-au ajuns si la malul marii, in week-end. Asa ca au dat o fuga pana la Sinaia. Au stat la Manastire, la un prieten care a ales destinatia respectiva ca locatie pentru vacanta. Cu ocazia asta si-au dus copiii sa viziteze si Pelesul. De innoptat n-au innoptat la Sinaia, "pentru ca n-avea nici un rost sa dam bani pe camera de hotel doar ca sa nu dormim acasa, daca ploua cu galeata si n-aveam cu ce sa ne umplem timpul". Dar... speranta nu moare niciodata. Asa ca, pentru week-end-ul viitor, 2 Mai devine iar prioritate. (Miruna Mihalcea)

CRISTINA RUS S-A "PARLIT" LA MARE.Pentru ca a uitat sa foloseasca o lotiune de plaja, Cristina Rus (ex-Blondy) si-a "parlit" pielea. Disperata ca nu va mai putea imbraca haine decoltate, ea s-a uns cu tot felul de creme, efectul fiind imbucurator: "Daca ma vedea cineva cum aratam cu alifia aia pe mine isi facea cruce. Dar bine ca mi-au trecut arsurile in timp-record". (Simona Ecovoiu)

MAXER, AMATOR DE BANANA. Spre surprinderea noastra, Dinu Maxer ne-a marturisit ca este prima lui vara adevarata. N-am inteles ce a vrut sa spuna cu aceasta dezvaluire. Oare vacantale pe care le-a petrecut alaturi de Nicoleta Luciu n-au fost frumoase? "Stau singur intr-o camera de patru stele!", ne-a informat Dinu. Maxer s-a declarat mare amator de banana. Din aceea care pluteste pe apa. S-a si rasturnat de cateva ori, dar acum a invatat sa stea bine infipt in banana, sa realizeze contrabalansul. Asa ca a reusit sa-i scoata din sarite pe cei care manuiesc "ambarcatiunea" si mai ales pe instructorul care se chinuia din rasputeri sa-i rastoarne in apa. Ieri, Maxer a venit chitit sa execute un zbor cu parapanta, numai ca vantul sufla prea tare. Este a doua intentie esuata a artistului, asa ca s-a multumit doar cu o plimbare in canoe pana la stabilopozi. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: observator