x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cald

La cald

05 Aug 2005   •   00:00
PE INTERNET. Nicoleta de la Hi-Q foloseste timpul de dinaintea concertelor, atunci cand se poate, pentru a-si vedea mail-urile si a se juca pe computer. "Sunt mai tot timpul pe drumuri si nu apuc sa raspund la mail-uri. Uneori, mai dau de computere conectate la Internet pe la organizatorii de spectacole si cer voie sa le folosesc", spune blonda. Daca nu este Internet, macar pentru un Solitaire si tot se agata de un mouse. Nu se declara dependenta de calculator, dar crede ca acesta este o buna metoda pentru a acoperi timpul mort dinainte de intrarea in scena. (Dana Ciobanu)

ROCSANA MARCU ISI SERBEAZA ZIUA LA MILANO. Saptamana viitoare, vedeta postului Prima TV implineste 24 de ani. Din pacate pentru prietenii ei din tara, care vor rata prilejul de a bea o bere gratis, Rocsana a anuntat ca evenimentul va fi sarbatorit la Milano, in localul Roberto Cavalli. Rocsana si Nelu Ploiesteanu’ au fost solicitati pentru cateva cantari in localurile de pe Litoral. Asa mai strange si Rocsana un banut pentru a lasa bacsis la restaurantele italienesti. (Simona Ecovoiu)

BOTEZ CU MANCARE DE POST. Mihaela Cernea de la Class si sotul ei, Costin, isi boteaza sambata, la Biserica Elefterie, baietelul. Micutul se numeste Leon, in amintirea unui bunic. Cum ne aflam in postul Sf. Maria, la petrecerea ce va avea loc la o terasa din Capitala se va servi doar mancare de post. Colega Mihaelei, Anca Badiu, si-a propus sa nu-i cumpere copilului hainute, caci oricum i-ar ramane mici in scurt timp, ci sa-i dea cateva sute de euro. Anca va pleca, la sfarsitul lunii, in Italia: "Am divortat de fostul sot, dar trebuie sa rezolv cu partajul. Va fi unul prietenesc, la mica intelegere." (Simona Ecovoiu)

ANDREEA BERECLEANU RENUNTA LA VACANTA. E deja in luna a noua si asteapta sa nasca cel de-al doilea copil. Oricum, nu vine la Marea Neagra decat in weekend-uri si-n extrasezon, ca sa n-o deranjeze nimeni. Si nici nu vrea sa dezvaluie locatiile, pentru ca nu vrea sa le dea si altora idei si sa se aglomereze oazele de liniste pe care le frecventeaza, impreuna cu familia. De regula insa pleaca in strainatate, de fiecare data-n alt loc, pentru ca nu vrea sa rateze nimic din ce e de vazut peste hotare. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: observator