x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cald

La cald

04 Aug 2005   •   00:00
MARELE ABSENT. Unul dintre invitatii de marca ai Targului Estival de Carte - Editie Speciala, deschis la Centrul Cultural Euxin din Mangalia nu si-a facut aparitia la evenimentul care ii era dedicat. Este vorba despre Fanus Neagu, "sechestrat" acasa de sotia sa, careia i-a fost teama sa-l lase pe solidul scriitor prada caniculei de la mare si spriturilor de vacanta. Asa se face ca manifestarea "Cuvant dupa cuvant - Fanus Neagu la 70 de ani" a fost anulata, iar cartile autorului, printre care si "Amantul marii doamne Dracula" (dupa care a fost realizat de curand un serial de televiziune), nu au mai avut parte de recomandarea sa si au iesit la vanzare "pe tacute". (Dana Ciobanu)

MINCIUNELE DES PRE SEX. Patronii barurilor si restaurantelor nu mai stiu cum sa faca sa atraga atentia clientilor. Dar, romanul s-a nascut inventiv, iar publicitatea e sufletul comertului. Ce credeti ca ne-a fost dat sa vedem pe un panou postat la intrarea unei terase din Costinesti? Pe o tabla, ca la scoala, scria mare, cu creta: SEX!!! Iar dedesubt, cu litere normale: "Si acum, ca v-am atras atentia, aici puteti servi: ciorba de burta, mititei, frigarui, fripturi, salata de varza sau de castraveti murati. Iar la desert «minciunele« si gogoasa infuriata!" Ce are sexul cu ciorba? Sau micii? N-am inteles. Dar minciunelele de agatat clientii s-au dovedit a fi utile. Fiindca multa lume intra pe terasa cu pricina, numai de dragul... invitatiei. (Catalina Iancu)

OTV-IST, PREZENTATOR DE MANELE. Doru Iuga, unul dintre moderatorii postului OTV, si-a gasit un al doilea job, pe Litoral. Cum salariul nu-i ajunge decat pentru a umple un raft al frigiderului, el a acceptat sa prezinte cate doua spectacole pe seara, unul de manele si un altul in care presteaza Pavel Stratan. Onorariul sau se ridica la suma de doua milioane de lei pe zi. In plus, isi face si publicitate. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: observator