x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La “Te cunosc de undeva!”, Andrei de la Alb Negru a răgușit, iar Kamara s-a epilat pe tot corpul

La “Te cunosc de undeva!”, Andrei de la Alb Negru a răgușit, iar Kamara s-a epilat pe tot corpul

11 Mar 2015   •   13:45
La “Te cunosc de undeva!”, Andrei de la Alb Negru a răgușit, iar Kamara s-a epilat pe tot corpul
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Andrei Ștefănescu și Kamara, de la Alb Negru, vor fi sâmbătă, 14 martie, la “Te cunosc de undeva!”, 2 Unlimited după ce, săptămâna trecută, s-au transformat spectaculos în divele Jessie J și Nicki Minaj, roluri care le-au dat ceva bătăi de cap. Ca să fie Nicki MInaj, Kamara s-a epilat pentru prima dată pe tot corpul: “A fost destul de straniu, pentru că nu am mai făcut asta niciodată. Mi-am descoperit pielea fină… Chiar m-am surprins mângâindu-mă pe picioare”, povestește amuzat, Kamara. Și tot pentru prima oară, el a încălțat pantofii cu toc. “Eu am piciorul lat și mi-a fost greu să-mi mențin echilibrul pe tocuri, chiar dacă nu erau foarte înalte, doar de 7 cm. A fost haios…”, mai spune el.

La rândul său, Andrei a răgușit din cauza forțării vocii, în încercarea de a semăna cât mai mult, vocal, cu Jessie J. “Tonalitatea piesei era foarte sus. De altfel, piesa este foarte dificil de interpretat chiar și pentru o fată. Ozana Barabancea m-a ajutat mult, mi-a oferit niște uleiuri naturale pe care le folosește și ea. Cele câteva picături de ulei de oregano pe care le-am luat atunci mi-au fost de mare folos”, povestește Andrei.

Cum vor reuși Andrei și Kamara să se transforme în cei doi componenți ai trupei 2Unlimited, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”


×