x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Laurenţiu Ciocăzanu: "Corneţeanu chiar a avut senzaţia că vrea să-i dea un cap în gură"

Laurenţiu Ciocăzanu: "Corneţeanu chiar a avut senzaţia că vrea să-i dea un cap în gură"

de Oana-Maria Baltoc    |    01 Apr 2010   •   00:00

Laurentiu Ciocăzanu, directorul editorial al ziarului Adevărul a declarat pentru Jurnalul Naţional că a ales să-şi dea demisia "din cauza modului brutal în care a fost schimbat Răzvan Corneţeanu sau i s-a cerut să plece": El (n.r. Răzvan Corneteanu) a refuzat să plece, iniţial a fost anunţat că e suspendat, după care şi-a dat el demisia. Toate acestea se întâmplă şi într-o perioada nefericită, înainte de Paşte cu două-trei zile. Plus că nu mai avem încredere în oamenii care au venit la conducerea Adevărul, oameni care nu au făcut presa niciodata ci afaceri cu ţigări şi cu petrol. Pe de alta parte nu putem sa lucram in maniera asta. Adica in conditiile in care s-a produs aceasta schimbare, cu atat mai mult cu cat toata lumea era multumita de rezultate, de cifre. Nu stiu de ce s-a intamplat asa ceva. Cred ca domnul Patriciu ar trebui sa ne spuna. La fel si Peter Imre si baiatul domnului Patriciu, care aseara lasau de inteles ca sunt dispusi sa se si bata. Lucru care chiar asa s-a intamplat. A intrat domnul Peter Imre in biroul lui Razvan Corneteanu, unde ne afla si noi impreuna cu domnul Patriciu si cu alti cativa. Corneteanu i-a spus ca nu are ce sa caute in birou, l-a dat afara, moment in care Peter Imre a venit catre el, cu capul aproape de capul lui Corneteanu. Corneteanu chiar a avut senzatia ca vrea sa-i dea un cap in gura. Apoi a intervenit Grigore Cartianu: s-a ridicat in picioare si s-a bagat intre ei. Dupa care baiatul domnului Patriciu l-a invitat afara pe Corneteanu, impreuna cu un avocat al domnului Patriciu, sugerand "hai sa ne batem afara".

Laurentiu Ciocazanu spune ca nu are de gand sa apeleze la instanta judecatoreasca, reactia lui la cele intamplate fiind demisia. De asemenea, acesta a precizat ca nu are nici un fel de plan pe mai departe si ca nu a fost anuntat de Razvan Corneteanu de nici un proiect legat de infiintarea unei retele de distributie a presei, asa cum se vehiculeaza in mass-media. "Mie nu mi-a spus nimic Razvan Corneteanu. Eu, personal, nu am nici un plan. Vreau sa stau sa ma gandesc si sa ma bucur de Paste acasa, alaturi de familie. Destul ne-a stricat Pastele Patriciu impreuna cu miscarea asta brutala." Laurentiu Ciocazanu a mai precizat ca dupa discutia aprinsa din miez de noapte nu s-a mai produs nici o alta intalnire cu membrii noii conduceri impuse: "Nu am mai avut nici un fel de discutie, dar probabil ca o sa avem in cursul zilei de astazi. Eu sunt aici, la treaba."

Contactat telefonic, Peter Imre a declarat ca nu comenteaza in nici un fel evenimentele care s-au petrecut in sedinta de la Adevarul.

×
Subiecte în articol: mass-media