x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lemn în valoare de peste 12.000 lei, confiscat în urma percheziţiilor de pe Valea Bârgăului şi din judeţul Suceava

Lemn în valoare de peste 12.000 lei, confiscat în urma percheziţiilor de pe Valea Bârgăului şi din judeţul Suceava

11 Dec 2015   •   15:00
Lemn în valoare de peste 12.000 lei, confiscat în urma percheziţiilor de pe Valea Bârgăului şi din judeţul Suceava
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a prezentat vineri, într-un comunicat, primele rezultate ale percheziţiilor desfăşurate în urmă cu o săptămână pe Valea Bârgăului şi în judeţul Suceava, la persoane bănuite de acţiuni de comerţ ilicit cu material lemnos.

Potrivit buletinului de presă al IPJ, în zilele de miercuri şi joi s-au desfăşurat acţiuni de verificare a unor societăţi comerciale cu puncte de lucru pe Valea Bârgăului, în urma cărora a fost aplicată o amendă de 10.000 lei şi s-au confiscat aproximativ 60 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 12.000 lei.

Poliţiştii au fost însoţiţi de specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj.

Poliţiştii bistriţeni au efectuat, în data de 3 decembrie, percheziţii de amploare pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Suceava, la persoane suspectate de infracţiuni silvice şi abuz în serviciu, dar şi la firme din domeniu şi ocoale silvice.

Printre instituţiile vizate s-au numărat primăria şi ocolul silvic din comuna Bistriţa Bârgăului.

Potrivit comunicatului remis la acea dată, au fost efectuate în total 41 de percheziţii, care au vizat 35 de persoane, două ocoale silvice, sediul unei instituţii publice şi 13 sedii ale unor firme.

×
Subiecte în articol: lemn confiscat