x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Loto / extragerea Revelionului - Castigatorul a jucat de nevoie

Loto / extragerea Revelionului - Castigatorul a jucat de nevoie

21 Feb 2005   •   00:00

Dupa aproape doua luni de cand a fost declarat castigator al tragerii speciale Loto 6/49 a Anului Nou, norocosul jucator s-a prezentat marti, 15 februarie, la sediul Loteriei Romane pentru a intra in posesia premiului.

Numele marelui norocos va fi in continuare un mister, deoarece el a cerut ca identitatea lui sa ramana necunoscuta. Din surse oficiale, am aflat insa ca cel care a castigat incredibilul premiu este bucurestean, patron la o mica firma. La data concursului, norocosul, in varsta de aproximativ 50 de ani, se afla la schi, in concediu pe Valea Prahovei. El a cumparat sase bilete deja completate de la o agentie din Azuga. Biletele au fost cumparate mai mult din "nevoie", norocosul sperand sa castige bani cu care sa-si plateasca unele datorii.

50 DE MILIARDE LEI. Biletul castigator, in valoare de 371.000 de lei, continea o combinatie de sapte numere care s-a dovedit extrem de norocoasa. Valoarea totala a castigului este de 49,5 miliarde lei. Aceata suma include un autoturism de teren VW Touareg si un apartament situat in "blocul milionarilor". De asemenea, combinatia de sapte numere de pe bilet i-a adus castigatorului inca sase premii de la categoria a II-a, constand in sase autoturisme Dacia Logan. (Radu Crivat)

×
Subiecte în articol: observator