x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere, a fost DEMIS

Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere, a fost DEMIS

30 Apr 2014   •   16:00
Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere, a fost DEMIS

Șeful Poliției Române, Petre Tobă, l-a schimbat din funcție pe Lucian Diniţă, șeful Poliției Rutiere. Diniţă va îndeplini atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB.

Decizia vine după ce un subaltern al lui Diniță, Augustin Căpâlnaș, a fost găsit la volanul unei mașini de poliție fără să aibă permis de conducere.

"Prin dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, cu data de 30 aprilie a.c., comisar-șef de poliție Diniță Lucian a fost eliberat din funcția de director al Direcției Rutiere din cadrul IGPR. Cu aceeași dată, comisarul-șef de poliție va îndeplini atribuțiile funcției de adjunct al șefului Brigăzii Rutiere din cadrul D.G.P.M.B", se arată în comunicatul Poliţiei Române.

Augustin Căpâlnaş, ofiţerul de la Direcţia Poliţiei Rutiere cercetat penal după ce a fost prins cu permis de conducere fals, a absolvit Teologia, fiind arhidiacon, apoi şofer de arhiepiscop, iar ulterior a devenit poliţist şi purtător de cuvânt la Şcoala de Poliţie din Cluj-Napoca şi IPJ Alba.

Augustin Căpâlnaş, ofiţerul de la Direcţia Poliţiei Rutiere cercetat penal după ce a fost prins cu permis de conducere fals, a absolvit Teologia, fiind arhidiacon, apoi şofer de arhiepiscop, iar ulterior a devenit poliţist şi purtător de cuvânt la Şcoala de Poliţie din Cluj-Napoca şi IPJ Alba. - See more at: http://www.b365.ro/eful-poli-iei-rutiere-destituit_207117.html#sthash.ayqT8l8T.dpu

×