x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maria Magdalena Grigore, numită secretar de stat la Ministerul Transpoturilor

Maria Magdalena Grigore, numită secretar de stat la Ministerul Transpoturilor

07 Ian 2015   •   23:07
Maria Magdalena Grigore, numită secretar de stat la Ministerul Transpoturilor
Sursa foto: Maria Magdalena Grigore, numită secretar de stat la Ministerul Transpoturilor

Premierul Victor Ponta a numit-o, miercuri, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transpoturilor pe Maria Magdalena Grigore, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Totodată, Istvan Zoltan a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o altă decizie a premierului, publicată în Monitorul Oficial.

De asemenea,Tudor Prisecaru a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice şi numit ca preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare, potrivit altor două decizii semnate de prim-ministrul Victor Ponta.

O altă numire decisă de premier este cea a lui George Răzvan Profiroiu în funcţia de secretar general al Institutului Naţional de Statistică, poziţie pe care acesta o ocupase anterior cu caracter temporar.

În baza altor două decizii ale primului-ministru s-a stabilit încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare, a funcţiei de secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice de către Marian Niculescu, şi respectiv, încetarea în aceleaşi condiţii a exercitării funcţiei de secretar general al Secretariatului de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989 de către Gheorghe Tănăsoiu.

×