x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul de Paști al președintelui Iohannis: Conviețuire în pace și înțelegere

Mesajul de Paști al președintelui Iohannis: Conviețuire în pace și înțelegere

de Redacția Jurnalul    |    04 Mai 2024   •   14:40
Mesajul de Paști al președintelui Iohannis: Conviețuire în pace și înțelegere
Sursa foto: Hepta

Președintele Iohannis a transmis un mesaj pentru cei care în aceste zile sărbătoresc Paștele. ”Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui şi îndemnul conviețuirii în pace și bună înțelegere”, a arătat șeful statului.

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante, se arată pe site-ul Administrației prezidențiale.

”Sărbătoarea Sfintelor Paști ne apropie, pentru a trăi împreună Învierea Domnului. Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruința vieții asupra morții și a luminii asupra întunericului, reîncărcându-ne cu speranță în puterea tămăduitoare a credinței și a rugăciunii. În aceste zile speciale, gândurile noastre se îndreaptă și către semenii aflați în suferință, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos”, a scris Klaus Iohannis.

”Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui şi îndemnul conviețuirii în pace și bună înțelegere. Acestea sunt valorile noastre cardinale, așezate de generații pe o temelie de solidaritate şi spiritualitate creștină. Vă urez tuturor, dragi credincioși ortodocși, greco-catolici, armeni şi neoprotestanți, să primiți în suflet Lumina Învierii şi bucuria deplină prilejuite de Sărbătoarea pascală!”, a mai arătat președintele în mesajul său.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mesaj Iohannis pasti