x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Miercuri, Ministerul Justiţiei va fi "condus" de elevi

Miercuri, Ministerul Justiţiei va fi "condus" de elevi

30 Mai 2017   •   22:46
Miercuri, Ministerul Justiţiei va fi "condus" de elevi
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Zeci de elevi vor putea experimenta, miercuri, calitatea de demnitar la Ministerul Justiţiei, vor putea vedea biroul din care ministrul Justiţiei ia decizii, vor observa cultura organizaţională într-o astfel de instituţie şi vor asista la o lecţie de educaţie juridică predată altfel. 

Ministerul Justiţiei anunţă, într-un comunicat de presă, că îşi deschide porţile pentru toţi copiii iar unul dintre ei va fi desemnat "ministru pentru o zi" de Consiliul Naţional al Elevilor. 

Tânărul va participa, alături de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la activităţile demnitarului, ce vor include, pe lângă atribuţiile manageriale curente, şi prezenţa la şedinţa de guvern de la Palatul Victoria, conform iniţiativei Secretariatului General al Guvernului. 

Elevii care vin la Ziua Porţilor Deschise la Ministerul Justiţiei sunt liceeni de la câteva dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din Capitală. 

În holul Ministerului Justiţiei va fi amenajată o cabină foto performantă unde, pentru fiecare copil, va fi realizată o legitimaţie de 'ministru al Justiţiei pentru o zi', se precizează în comunicat.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: minister justitie