x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Constantinescu părăseşte spitalul

Mihai Constantinescu părăseşte spitalul

de Ovidiu Ciutescu    |    20 Noi 2008   •   00:00

Mihai Constantinescu va fi externat din spital la sfârşitul acestei săptămâni. Cântăreţul a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord deschis la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş.



“Domnul Mihai Constantinescu va fi externat la sfârşitul acestei săptămâni. Se simte foarte bine. A evoluat bine de la operaţie. Nu a făcut complicaţii. Artistul a fost de acord să aibă, vineri, de la ora 11,00, o întâlnire cu reprezentanţii presei şi să facă declaraţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş, Lavinia Cozma – citat de Agerpres.

Mihai Constantinescu a fost operat pe 7 noiembrie de o echipă de specialişti formată din prof. univ. Radu Deac, şeful Secţiei Clinice de Chirurgie Cardiovasculară, dr. Victor Raicea şi dr. Liviu Moraro, ambii chirurgi cardiologi, şi dr. Irina Modrigan, medic anestezist. Intervenţia a constat în înlocuirea a două valve cu unele artificiale. Mihai Constantinescu a fost internat în Secţia Clinică de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş din data de 2 noiembrie cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul III/IV, insuficienţă tricuspidiană gradul II şi hipertensiune pulmonară medie.  Mihai Constantinescu are vârsta de 62 de ani.

×
Subiecte în articol: romania