x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Gâdea, noi dezvăluiri. Notă informativă despre Dragnea pentru Juncker

Mihai Gâdea, noi dezvăluiri. Notă informativă despre Dragnea pentru Juncker

18 Dec 2018   •   22:18
Mihai Gâdea, noi dezvăluiri. Notă informativă despre Dragnea pentru Juncker

Mihai Gâdea a prezentat, în exclusivitate, la Sinteza Zilei, o notă informativă trimisă de la Bucureşti preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în data de 4 decembrie. 

 

"Nu e propagandă. E un raport intern. Este un document care cred că explică multe cu privire la atitudinile pe care le-am văzut la Bruxelles în ultimii ani", a declarat Mihai Gâdea, la Antena 3.

Titlul notei informative, redactată de Cristea Angela, din raportul prezentat, este "Talentatul domn Dragnea".

"Este o parafrază a unui film celebru, "Talentatul domn Ripley". Ripley este un impostor care pretinde a fi altcineva, îşi asumă identitatea unei alte persoane, încearcă să trăiască viaţa altcuiva şi nu se dă în lături să omoare pentru a-şi proteja ceea ce a devenit. Titltul raportului făcut de reprezentantul Comisiei Europene la Bucureşti pentru Juncker este "Talentatul domn Dragnea", care cred că este o parafrază. Este prea puternic titlul ca să fie o întâmplare", a spus Mihai Gâdea.

 

Cum se încheie raportul „TALENTATUL DOMN DRAGNEA”?

„Se pare că talentatul domn Dragnea are la fel de multe vieți ca o pisică: aterizând întotdeauna în picioare, în ciuda atacurilor concertate la adresa sa, atât interne cât și externe partidului său. Până acum, ceea ce nu l-a ucis l-a făcut mai puternic”, scrie Cristea Angela.

Liviu Dragnea: I-am arătat preşedintelui Iohannis minciunile transmise de Angela Cristea, şefa Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti/ Acest lucru nu poate să rămână „netaxat”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, la începutul lunii februarie, că i-a arătat preşedintelui Klaus Iohannis, minciunile transmise de şefa Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, Angela Cristea, tuturor comisarilor europeni, afirmând că acest lucru nu poate să rămână „netaxat”.

„I-am arătat preşedintelui minciunile transmise de şefa Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, doamna Angela Cristea, tuturor comisarilor europeni, minciunile proaspete vorbesc, spunându-i că mie mi se pare antiromânesc şi un gest împotriva intereselor româneşti care nu poate să rămână netaxat şi nespus. Pentru că astăzi minte despre premierul României, poate ieri sau poimâine minte despre preşedintele României. Despre mine a transmis tot timpul informaţii, asta o ştiu, să fie sănătoasă, îi doresc foarte mult succes şi multă sănătate”, a declarat atunci preşedintele PSD.

×