x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihalache, pus sub acuzare

Mihalache, pus sub acuzare

de Gabriela Antoniu    |    03 Feb 2010   •   00:00

Marian Mihalache, vicepreşedintele PD-L Hunedoara şi principalul suspect în cazul uciderii iubitei sale la Dublin, va fi pus sub acuzare, relatează Irish Examiner în ediţia electronică.



MAE a transmis ieri că românul acuzat în cazul uciderii unei conaţionale din Dublin a fost reţinut de autorităţile locale, iar misiunea diplomatică a României la Dublin i-a pus la dispoziţie o listă cu avocaţi la care poate apela în apărarea sa. Nici MAE, nici o altă instituţie nu a comunicat însă public identitatea persoanei reţinute, Poliţia din Dublin precizând ieri pentru Mediafax că "din raţiuni juridice" nu poate oferi nici o informaţie despre acest caz.

De altfel, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a dat ieri un comunicat în care arată că autorităţile irlandeze au solicitat ajutor în furnizarea de date şi informaţii care ar duce la soluţionarea cazului. Potrivit IGPR, poliţiştii irlandezi nu au făcut referire în solicitare la identitatea suspectului, ceea ce e ciudat, având în vedere că nu poţi cere informaţii dacă nu dai şi un nume. În schimb, liderul PD-L Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi, admite că este vorba despre Marian Mihalache, arătând că acesta ar putea fi exclus din partid, conform regulamentului, dacă instanţa îl va găsi vinovat.

"În acest moment aşteptăm ca poliţia irlandeză să finalizeze cercetarea, iar în momentul în care va exista un rezultat oficial vom aplica regulamentul"
Tiberiu Iacob Ridzi - liderul PD-L Hunedoara

×
Subiecte în articol: observator