x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mii de oameni s-au RUGAT pentru Gabriel Cotabiţă

Mii de oameni s-au RUGAT pentru Gabriel Cotabiţă

24 Mai 2015   •   17:00
Mii de oameni s-au RUGAT pentru Gabriel Cotabiţă

Mii de oameni s-au rugat şi au vărsat lacrimi pentru Gabriel Cotabiţă. Totul s-a întîmplat în urmă cu puţin timp, la festivalul Flori de Mai, în momentul în care la microfon Bodo, de la Proconsul a făcut anunţul!  

”Să fim convinși că minunile există. Să ne strângem mîinile pentru câteva clipe și să înălțăm o rugă pentru Dumnezeu tatăl, poate așa se va înfăptui o minune. Să fim convini că minunile divine există”, i-a încurajat Bodo, solistul de la Proconsul pe toți cei prezenți.

Mii de oameni strânși vineri, pe platoul central din Călărași, unde s-au desfășurat recitalurile la unul din marile festivaluri de interpretare muzicală pe plan național-Flori de Mai, au înălțat o rugă colectivă în speranța că energiile pozitive îl vor trezi din comă pe Gabriel Cotabiță, potrivit spynews.ro.

Gabriel Cotabiţă este internat din data de 8 mai după ce a fost găsit inconștient, în stop cardio-respirator, într-o sală de fitness. De cazul cântăreţului se ocupă o echipă de medici şi a fost supus mai multor investigaţii. În urma efectuării unui RMN, s-au descoperit leziuni cerebrale grave.

Starea de sănătate a lui Cotabiţă este în continuare gravă dar stabilă, au declarat medicii în grijă cărora se află cântăreţul.

×
Subiecte în articol: gabriel cotabita