x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Sănătăţii: M-am gândit sa-mi dau demisia, dar nu o fac

Ministrul Sănătăţii: M-am gândit sa-mi dau demisia, dar nu o fac

18 Aug 2010   •   00:00
Ministrul Sănătăţii: M-am gândit sa-mi dau demisia, dar nu o fac
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/Jurnalul Naţional

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a infirmat zvonurile conform cărora şi-ar fi prezentat demisia din această funcţie în urma tragediei petrecute la Maternitatea Giuleşti, insa recunoaste ca s-a gandit la acest aspect. Surse medicale au declarat anterior că ministrul şi-ar fi depus demisia, dar că premierul Emil Boc ar fi refuzat să o semneze.

UPDATE: Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat, miercuri, că s-a gândit anterior să demisioneze din funcţie în urma accidentului de la maternitatea Giuleşti, din cauza "responsabilităţii morale", dar că nu a recurs la acest gest, în condiţiile în care acest spital nu este subordonat ministerului. "M-am gândit la demisie dar între a gândi şi a acţiona este o diferenţă", a spus Cseke. El a precizat totodată că nu a discutat cu premierul Emil Boc despre subiectul demisiei.

UPDATE:
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a infirmat zvonurile conform cărora şi-ar fi prezentat demisia din această funcţie în urma tragediei petrecute la Maternitatea Giuleşti. Surse medicale au declarat anterior că ministrul şi-ar fi depus demisia, dar că premierul Emil Boc ar fi refuzat să o semneze. Cseke Atilla a precizat, în schimb, că a cerut primarului oficial destituirea echipei manageriale a Maternităţii Giuleşti.

UPDATE:
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a declarat că Attila Cseke nu a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii şi că informaţiile apărute pe această temă sunt false. "Attila Cseke nu şi-a înaintat demisia din funcţia de ministru. Zvonurile apărute pe această temă sunt false", a spus Ioana Muntean, ieşită din sala în care se desfăşoară şedinţa de guvern.

Surse medicale au declarat anterior agenţiei Mediafax că ministrul Sănătăţii a cerut, miercuri, în şedinţa de Guvern, deblocarea de urgenţă a posturilor din sistem.

La ora 14.30, Cseke Attila va susţine o declaraţie de presă la sediul Guvernului.

Ministrul Cseke Attila urmează să susţină o declaraţie de presă la Palatul Victoria, în jurul orei 14:30, în cadrul căreia va clarifica această informaţie.

×
Subiecte în articol: observator