x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, despre motivarea magistraților care îi privește pe soții Iohannis: Și în limba germană ar suna rău

Mircea Badea, despre motivarea magistraților care îi privește pe soții Iohannis: Și în limba germană ar suna rău

15 Dec 2015   •   07:35
Mircea Badea, despre motivarea magistraților care îi privește pe soții Iohannis: Și în limba germană ar suna rău

Mircea Badea a vorbit, în timpul pasei din emisiunea ''Sinteza zilei'' de luni seară, despre motivarea dată de magistrații Curții de Apel Brașov la respingerea recursului președintelui Klaus Iohanis împotriva deciziei de anulare a contractului de vânzare-cumpărare a unei case aflate în centrul Sibiului.

''Sunt un pic îngrijorat, am un disconfort, așa. A ieșit acum motivarea de la Curtea de Apel Brașov în privința casei domnului președinte și sunt un pic îngrijorat în legătură cu ce se scrie aici (...) Citez din decizia instanței: cu atat mai mult cu cat intimatii-parati Bastea Ioan si Johannis Carmen Georgeta, parti in contractul de vanzare-cumparare in calitate de vanzator si cumparator, au figurat si in calitate de beneficiari ai certificatului de mostenitor, neputandu-se retine buna-credinta a sotilor cumparatori. Asta nu e bine, dar domnul președinte a anunțat că va ataca pe cale legală, desigur, mai departe această decizie, așa că sper că nu va rămâne așa. (...) În limba română sună rău. Și în limba germană cred că ar suna rău, a spus Mircea Badea. 

×