x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Traian Băsescu a aflat de la Elena Udrea, care a aflat de la şefa antimafia, că era ascultat în conversaţiile cu Andronic. Tare?

Mircea Badea: Traian Băsescu a aflat de la Elena Udrea, care a aflat de la şefa antimafia, că era ascultat în conversaţiile cu Andronic. Tare?

14 Dec 2015   •   07:38
Mircea Badea: Traian Băsescu a aflat de la Elena Udrea, care a aflat de la şefa antimafia, că era ascultat în conversaţiile cu Andronic. Tare?

Mircea Badea a comentat, duminică seară, dezvăluirile lui Ion Cristoiu, referitoare la cum Elena Udrea şi Traian Băsescu controlau operaţiunile SRI şi cum erau ascultaţi sau nu unii oameni importanţi pentru regim.

"Cristoiu Ion. Domnul maestru zice aşa:









Eu spuneam aceleaşi lucruri când Ion Cristoiu era şi el aplaudac. Dar e bine, ne plagiază, cum s-ar spune. Dar să ajungem la partea semnificativă. Domnul maestru are de la reputata blondă Elena Udrea un jurnal. Şi din când în când citeşte din acel jurnal:

„Cu el ( cu Dan Andronic n.n) a fost o poveste mai demult. Acum vreun an am aflat de la Bica că a semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic. El vorbea des cu Preşedintele la telefon. L-am întrebat pe Preşedinte dacă ştie. Nu ştia. I-a chemat pe cei de la SRI, care nu au recunoscut inițial. Apoi au spus că au retras mandatul. Am verificat, nu era adevărat. I-am transmis Preşedintelui. I-a chemat din nou. Pînă la urmă au oprit ascultările, care nu aveau nici un temei legal.>

Şi dacă ziceai ceva atunci de doamna Bica ceva, erai mafiot şi nenorocit. Dar acum e ok. Şi acum ce este în neregulă cu această situaţie? Totul.

Mircea Badea a explicat, pe larg, care a fost parcursul acestei telenovele cu Traian Băsescu, Elena Udrea, Alina Bica şi Dan Andronic, conform spuselor lui Ion Cristoiu.

O avem pe şefa DIICOT care spune unui politician despre ce mandate de ascultare există. E ceva în neregulă aici? Evident. Da. Aşa ceva. Dacă spuneai aşa ceva în 2011 te plătea Putin, era nasol, erai corupt, erai un nenorocit. Şi şefa anti-mafia îi spunea prieteniei ei că este ascultată de servicii. Bun. Mai e ceva în neregulă? El, Dan Andronic, şeful de la EVZ, care are în subordine toate acele jivine propagandistice, pe care le plăteşte din surse obscure, vorbea des cu preşedintele. Ok. Se întâmplă. Află preşedintele, de la Elena Udrea, că a aflat de la şefa anti-mafia, că ăla cu care vorbeşte la telefon, Andronic, e ascultat de SRI. Unde statul de drept? Ce face şeful statului? Îi cheamă pe ăia de la SRI. Şi ăia vin, normal, şeful statului. Şi acestea le-a zis să nu mai asculte. Şi ăia nu s-au oprit şi au fost chemaţi iar la raport şi până la urmă s-au oprit. Pentru respectarea legii, nu?

"Nu aveţi idee prin ce am trecut noi în cei zece ani cu Băsescu preşedinte, nu aveţi idee câtă mizerie a trebuit să suportăm în fiecare zi, noi şi familiile noastre, de la acest regim, prezentat de acest sistem de propagandă ca fiind stat de drept", a explicat Badea.  

×