x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Lucescu, operat în Ucraina: Trebuie să mă operez la picior pentru coxartroză

Mircea Lucescu, operat în Ucraina: Trebuie să mă operez la picior pentru coxartroză

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2023   •   21:54
Mircea Lucescu, operat în Ucraina: Trebuie să mă operez la picior pentru coxartroză
Sursa foto: Hepta

Clubul de fotbal ucrainean Dinamo Kiev a anunțat sâmbătă că Mircea Lucescu va fi înlocuit pe banca echipei de secundul său, Oleksandr Shovkovskyi, tehnicianul român urmând a fi supus unei intervenții chirurgicale.

„Din cauza stării sale de sănătate și a necesității de a fi supus unei intervenții chirurgicale, antrenorul dinamovist Mircea Lucescu va fi nevoit să își transfere temporar atribuțiile și competențele de antrenor principal.”, se spune în comunicatul celor de la Dinamo Kiev.

În locul său, asistentul Oleksandr Shovkovskyi va conduce echipa.

După meciul de sâmbătă cu Shakhtior Donetzk, jucat pe Stadionul „Valerija Lobanovskoho” și încheiat cu scorul de 1-1, Mircea Lucescu a declarat:

- "De acum înainte, voi intra în concediu medical, după cum știți, trebuie să mă operez la picior pentru coxartroză. Am încredere în medicul meu, așa că o voi face la Kiev. Aș fi putut să plec din Ucraina și să mă operez în altă țară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a fi mai aproape de echipa noastră.

Acest lucru este important pentru echipă și pentru club. Atribuțiile mele vor fi îndeplinite de Oleksandr Shovkovskyi, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât de mult pot. Sper că echipa va juca bine și va avea rezultate bune.”

Dinamo Kiev se află momentan pe locul 4 în clasament, cu 41 de puncte, lider fiind Shakhtior Donetzk, cu 53 de puncte, cu 8 etape înainte de finalul sezonului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mircea lucescu operat dinamo kiev