x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi informații despre moartea doctoriței din Brăila. Femeia s-a luptat cu atacatorul

Noi informații despre moartea doctoriței din Brăila. Femeia s-a luptat cu atacatorul

de Redacția Jurnalul    |    18 Iul 2024   •   19:30
Noi informații despre moartea doctoriței din Brăila. Femeia s-a luptat cu atacatorul
Sursa foto: Antena 3 CNN

Moartea medicului stomatolog din Brăila a survenit ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, existând mai multe plăgi la nivelul gâtului ce ar fi putut fi provocate prin lovire cu un cuţit, informează, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, în urma necropsiei efectuate asupra cadavrului.

Moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate de la nivelul gâtului, cu intersectarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene şi digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum şi a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu intersectarea parţială a venei jugulare externe. Plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp dur tăietor-înţepător (cuţit sau similar acestuia), având vârf bine ascuţit şi margine tăioasă. S-au mai constatat şi alte leziuni traumatice, respectiv echimoze şi zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă şi gambă stângă'', precizează sursa citată.

O echipă formată din lucrători ai poliţiei judiciare şi criminalişti, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, a desfăşurat cercetări la faţa locului în vederea identificării autorului/autorilor crimei.

''La data de 16.07.2024 s-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila dosarul penal nr. 56/251/P/2024, având ca obiect comiterea infracţiunii de omor prevăzută de art. 188 alin. (1) din Codul penal, urmare a sesizării, la aceeaşi dată, ora 21,24, a numitului G.B.C, cu privire la un posibil omor comis asupra numitei G.M, medic stomatolog care îşi desfăşura activitatea la cabinetul situat pe strada General Eremia Grigorescu, nr. 30 din municipiul Brăila. Pentru formarea cadrului procesual necesar desfăşurării cercetărilor, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. (1) din Codul penal'', informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din lucrătorii poliţiei judiciare şi lucrători criminalişti, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, care a desfăşurat activităţi specifice în vederea identificării autorului/autorilor şi aflarea adevărului în cauză. AGERPRES 

×