x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Morţi suspecte în cartierul Primăverii: Două persoane, găsite mutilate

Morţi suspecte în cartierul Primăverii: Două persoane, găsite mutilate

de Valentin Zaschievici    |    06 Iul 2011   •   05:38
Morţi suspecte în cartierul Primăverii: Două persoane, găsite mutilate

Descoperire macabra, marti seara, in cartierul bucurestean Primaverii. Doua persoane au fost gasite decedate in conditii violente. Una dintre victime, spanzurata de calorifer, avea multiple plagi taiate pe corp.

UPDATE 13:38 - In apartament nu exista urme de efractie nici la usa, nici la ferestre, usa fiind incuiata pe interior cu cheile in butuc. Totodata, nu exista urme de ravasire a locuintei, potrivit anchetatorilor. Acestia iau in calcul trei ipoteze legat de cirumstantele producerii decesului. Una dintre acestea este moartea naturala, a doua sinuciderea femeii mai tinere, in contextul in care vecinii spun ca avea probleme psihice, fapt nedovedit insa cu documente medicale, o alta fiind cea in care fiica si-a omorat mama, apoi s-a sinucis.

Cele doua victime sunt Elena Parvulescu (de 77 de ani) si Cristina Verona (de 44 de ani), mama si fiica.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru Mediafax, ca la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefactie.

Echipajul medical care a ajuns la fata locului a gasit in imobil doua cadavre in stare avansata de putrefactie, stabilindu-se ca decesul ar fi survenit cu aproximativ 72 de ore inainte.

Una dintre victime, o femeie de aproape 40 de ani, avea multiple plagi taiate pe corp, ea fiind gasita spanzurata de calorifer. Cealalta victima a fost gasita intr-o alta camera. Potrivit unor surse judiciare, persoana, care era goala, era tot o femeie.

×