x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie la Maternitatea Giulești. O fostă Miss Adolescență a murit după ce a născut gemene

Tragedie la Maternitatea Giulești. O fostă Miss Adolescență a murit după ce a născut gemene

de Vali Deaconescu    |    02 Ian 2023   •   15:43
Tragedie la Maternitatea Giulești. O fostă Miss Adolescență a murit după ce a născut gemene
Sursa foto: FB Nicoleta Parvu

Nicoleta Pârvu, fosta Miss Adolescență 2016, a murit la scurt timp după ce a născut două fetițe, gemene, la Maternitatea Giulești din București. Femeia avea doar 25 de ani. Tragediaa avut loc pe 29 decembrie 2022, seara.

Nicoleta Pârvu era de fel din Gura Foii din județul Dâmbovița, dar locuia în București. La scurt timp după ce a adus pe lume gemene, fosta Miss Adolescență 2016 a suferit un stop cardiac, iar medicii de la Maternitatea Giulești au resuscitat-o imediat. Femeia în vârstă de 25 de ani a născut prin cezariană, iar după resuscitare a fost trimisă la Spitalul Universitar din Capitală, dar medicii de acolo nu au mai putut să o readucă la viață, potrivit spynews.

Fosta Miss Adolescență 2016 a fost înmormântată chiar în prima zi a anului 2023, pe 1 ianuarie.

Potrivit cronica-gaestiului.ro, în anul 2016, Nicoleta Pârvu a participat la concursul „Miss Liceu”, care a fost organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu”. La acest concurs, tânăra a obținut premiul III, dar și titlul de „Miss Adolescență 2016”.

×