x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Norocos - Un Logan castigat de Martisor

Norocos - Un Logan castigat de Martisor

01 Mar 2005   •   00:00

Castigatorul de marti al unui Logan, oferit de Jurnalul National se numeste Mihai Catalin, din Barlad, judetul Vaslui. In varsta de 27 de ani, Mihai este ospatar si ne-a declarat ca ia in fiecare zi Jurnalul National.

"Am cumparat ziarul, am razuit talonul si am vazut ca am castigat. Nu mi-a venit sa cred. Nu am crezut nici o clipa ca norocul o sa-mi bata la usa. Am sunat la redactie sa anunt ca sunt castigatorul masinii", povesteste cititorul nostru norocos.

Mihai nu este casatorit, nu are copii si nu detine permis de conducere. Ne-a spus ca deocamdata este foarte emotionat si ca nu stie inca ce va face cu premiul pe care tocmai l-a castigat, fiind vorba de noroc. Va face scoala de soferi, va lua permisul si, cine stie, poate ca isi va gasi si aleasa inimii. Un prim semn in acest sens poate fi considerat si faptul ca masina a ajuns chiar in ziua de "Martisor", vestindu-i lui Mihai Catalin o primavara plina de surprize placute.

CONCURSUL NOSTRU CONTINUA. Nu uita ca la "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce" fiecare talon este valabil pe toata durata campaniei. Din momentul in care a fost cumparat se poate castiga cu el chiar si in ultima zi de concurs. Astfel, Jurnalul National ofera o sansa in plus cititorilor sai fideli.

Chiar daca nu ai castigat inca, nu renunta. Verifica talonul in fiecare zi.
Daca trimiti 20 de taloane, la finalul concursului poti castiga prin tragere la sorti una dintre cele 3.000 de agende personalizate Jurnalul National. (Ioan Alexandru)

×
Subiecte în articol: observator