x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O mamă speră să-și recupereze pozele cu fiul său care a murit după ce și-a pierdut telefonul

O mamă speră să-și recupereze pozele cu fiul său care a murit după ce și-a pierdut telefonul

31 Ian 2019   •   14:14
O mamă speră să-și recupereze pozele cu fiul său care a murit după ce și-a pierdut telefonul

O mamă speră ca puterea rețelelor sociale să o ajute în căutarea telefonului său pierdut care conținea poze cu fiul ei care a murit, conform Dailymail. Bebelușul avea doar 10 luni când a murit anul trecut.

Carla Romano era la cumpărături în orașul Tucuman din Argentina, iar soțul său, Maxi, o aștepta afară pe motocicletă.

Romano, care are un băiețel de 4 ani pe nume Nahuen, și-a lăsat din greșeală ghiozdanul, cu telefonul înăuntru, la casa de marcat.

Ea a plecat cu punga de cumpărături și s-a urcat pe motocicletă, după care a oprit la biserica din zonă. Atunci, Romano a realizat că și-a pierdut ghiozdanul.

Femeia a postat pe Facebook un mesaj în care le cerea prietenilor și familiei să o ajute în căutarea telefonului său Lenovo.

Aceasta a spus că își dorește doar cardul de memorie înapoi, care conține poze cu fiul său, Patricio, care a murit în 2018.

„Vreau doar cadrul înapoi, după cum vedeți sunt multe poze cu bebelușul pe ecran. Este fiul meu care a murit acum 10 luni”, a scris mama îndurerată.

„Pentru mine, este foarte important pentru că acele poze nu le pot reproduce. Vă rog să-mi dați oportunitatea să-mi recapăt cardul. Vă las telefonul, doar dați-mi pozele”.

„Cu Nehuen mai pot face poze, dar cu Patricio niciodată”, a spus ea.

 

×
Subiecte în articol: telefon fiu poze mama argentina