x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O parte din călătorii aflați în trenul deraiat, transportați în gara Subcetate

O parte din călătorii aflați în trenul deraiat, transportați în gara Subcetate

23 Dec 2018   •   11:25
O parte din călătorii aflați în trenul deraiat, transportați în gara Subcetate

Aproximativ 50 de călători care se aflau în trenul Inter Regio ce a deraiat duminică dimineaţa în zona localităţii Băieşti, din judeţul Hunedoara, au fost transportaţi în gara CFR Subcetate sau vor fi preluaţi de rude cu maşinile, de pe DN 66, aflat în apropiere, pentru a ajunge la destinaţiile propuse, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. 

"34 de călători au fost transportaţi în gara CFR Subcetate, trei călători în autogara din Haţeg, iar 11 călători vor fi preluaţi de rude, prieteni de pe DN 66", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda. 

Trei vagoane ale trenului vor fi deplasate spre gara CFR Subcetate. 

Duminică dimineaţa, ultimele două vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de călători au deraiat în zona localităţii Băieşti, o persoană fiind rănită. Având în vedere că în cele două vagoane se aflau aproximativ 20 de persoane, a fost imediat activat Planul roşu de intervenţie. 

Trenul circula pe ruta Constanţa - Arad. 

La locul accidentului au intervenit patru echipaje de pompieri şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tren deraiat hunedoara