x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oana Pellea, mesaj DUR după moartea Stelei Popescu: „Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital ”

Oana Pellea, mesaj DUR după moartea Stelei Popescu: „Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital ”

24 Noi 2017   •   09:07
Oana Pellea, mesaj DUR după moartea Stelei Popescu: „Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital ”

Stela Popescu a murit. Oana Pellea și-a arătat dezamăgirea pentru că nimeni nu şi-a dat seama că Stela Popescu avea nevoie de ajutor medical după ultima apariţie publică.

Actrița a zis că nu îi vine să creadă că nicio persoană nu a chemat Salvarea văzând starea în care era regretata artistă.

"Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat... Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public... nici dintre organizatori. Stela s-a retras, s-a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor... Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii...", a fost mesajul Oanei Pellea.

 

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu va fi depus, vineri, la Teatru Constantin Tănase, urmând ca sâmbătă sa fie dus la capelă din Cernica.
Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum, duminică, atunci când va fi înmormântata lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

×
Subiecte în articol: stela popescu a murit