x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oana Zăvoranu şi-a dorit să ajungă la Hollywood

Oana Zăvoranu şi-a dorit să ajungă la Hollywood

de Mara Raducanu    |    21 Dec 2011   •   21:00
Oana Zăvoranu şi-a dorit să ajungă la Hollywood

Vrajitoarele se intorc dupa gratii, dar telenovela 'vrajelilor' de mii de euro merge inainte. Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a dispus ieri emiterea de mandate de arestare preventiva pe numele vrajitoarelor Ro­xana Lider, cunoscuta drept Vanessa, si Rada Minca, recunoscuta ca drept Melisa, precum si a altor doua persoane acuzate de inselaciune si santaj. Curtea de Apel Bucuresti a admis astfel recursul declarat de procurori impotriva deciziei Tribunalului Ilfov de a le judeca in li­bertate pe vrajitoarele Roxana Lider si Rada Minca, precum si pe Ion Constantin si Sava Craiff Buzea, pentru inselaciune si santaj, respectiv complicitate la aceste doua infractiuni.

Vrajitoarea n-ar fi cerut bani multi
In timpul sedintei de judecata, avocata Vanessei a declarat ca Oana Zavoranu s-a dus la aceasta cu o decizie a Curtii de Apel Bucuresti intr-un proces civil in care nu i s-a dat dreptate si a cerut ca magistratii care au pronuntat solutia sa sufere. 'Oana Zavoranu s-a prezentat la clienta mea cu o decizie a Curtii de Apel Bucuresti pe care erau subliniate numele judecatorilor care au pronuntat solutia in defavoarea sa si a vrut ca acesti magistrati sa sufere', a declarat avocata Lorette Luca in fata judecatorilor. Ea a mai spus ca a avut impresia coborarii in secolul al XIV-lea a vanatorii de vrajitoare si ca Oana Zavoranu a gasit ceva ca sa revina in atentia publicului. 'Ca prostia si domnia s-au platit dintotdeauna e o certitudine. Ca statul ocroteste persoanele slabe, e o cu totul alta certitudine', a mai spus Lorette Luca. Avocata Vanessei a mai spus ca aceasta nu i-a cerut niciodata Oanei sume mari de bani pentru ghicit, ci s-ar fi rezumat intotdeauna la sume modice. 'Oana Zavoranu i-a spus ca vrea sa fie vedeta de Hollywood si ca vrea ca mama sa sa moara, iar clienta mea cu inteligenta exploata aceste dorinte. Da, lua sume de bani, dar modice, nicidecum cele vehiculate', a declarat avocata Lorette Luca.

In ultimul ei cuvant in fata ma­gistratilor Curtii de Apel, vrajitoarea Vanessa a recunoscut ca i-a ghicit in repetate randuri Oanei Zavoranu. 'Este adevarat ca a venit aceasta femeie la mine si da, i-am ghicit, am vrut sa-i indeplinesc visul de a ajunge la Hollywood, dar i-am luat sume mici, 2 milioane, 3 milioane', si-a pledat cauza vrajitoarea Vanessa. Intrebata fiind de presedintele completului de judecata daca nu ar fi fost mai bine sa fi existat si niste chitante pentru aceste servicii, vrajitoarea a spus ca este de acord sa elibereze chitante pentru serviciile sale, insa pana la acest moment nu exista un cadru legislativ in acest sens. La randul sau, avocatul vrajitoarei Melisa a subliniat in fata instantei ca vrajitoria nu este inca in Codul Penal: 'Nu te poate induce o fata in eroare cand tu te duci singur la ea. Ea iti spune ce vede in carti, iar tu te duci si a doua oara si a 99-a oara sa-i dai bani.

Consider ca nu sunt indeplinite conditiile constitutive ale infractiunilor de inselaciune si santaj'. Tribunalul Buftea a decis, in 14 decembrie, ca vrajitoarele Vanessa si Melisa sa fie cercetate in stare de libertate, respingand pro­pu­nerea Parchetului Tribunalului Ilfov de arestare preventiva a acestora.

×
Subiecte în articol: observator vrajitoare scandal oana zavoranu