x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OBSERVATOR/Info

OBSERVATOR/Info

15 Mar 2005   •   00:00

16 MARTIE 2005
ARAD. O farmacista din municipiul Arad a fost amenintata cu o arma, in noaptea de luni spre marti, de doi tineri care incercau sa-si procure astfel somnifere, transmite Mediafax. "Pentru ca am refuzat eliberarea medicamentului, cei doi si-au iesit din minti", sustine farmacista. Unul dintre agresori i-ar fi pus femeii la gat un pistol, foarte probabil de jucarie. Farmacista a reusit sa sune alarma, moment in care agresorii au fugit din farmacie.

TIMIS. Gara din comuna timiseana Beregsau Mare nu are curent electric de doua saptamini, iar sase familii traiesc in intuneric, dupa ce generatorul de energie electrica a fost furat, transmite Mediafax. Oamenii traiesc la cantoanele de la Gara din Beregsau de mai multi ani si nu au avut niciodata restante la curent. Seful Garii a declarat ca energia electrica o primeau de la o societate din apropiere care insa a fost inchisa, iar bunurile, inclusiv generatorul de curent, au fost furate.

BRAILA. Seful Ordinii Publice Braila si adjunct al Politiei Municipiului, comisarul sef Dumitru Hahui, este acuzat ca a lovit si cercetat abuziv un tanar brailean. Luni seara, GB a fost oprit in trafic de o masina a Politiei in care se afla si comisarul-sef Hahui. Pentru ca nu avea talonul la el, comisarul-sef i-a spus sa parcheze si sa mearga pe jos sa aduca talonul. In momentul in care barbatul a pornit masina, pentru a trage pe dreapta, Hahui l-ar lovit cu pumnul. Conducerea Inspectoratului a declansat o ancheta interna si a trimis plangerea soferului catre Parchet. Politistul va fi cercetat pentru lovire si ancheta abuziva. (Nicoleta Butnaru)

NOROC. O clujeanca in varsta de 34 de ani a scapat cu viata dupa ce, ieri, a fost lovita de un tren accelerat care se indrepta spre Bucuresti, in urma incidentului ea fiind ranita la cap, iar degetele de la un picior fiindu-i retezate, transmite Mediafax. Martorii sustin ca femeia ar fi vrut sa se sinucida, ea asteptand sa se apropie locomotiva si pasind apoi intre sine. Mecanicul a observat-o si a avertizat-o sonor, insa femeia nu a plecat de pe calea ferata. Imediat dupa producerea accidentului femeia a marturisit ca s-a gandit la sinucidere dupa o cearta mai aprinsa cu mama sa.

BUZAU. Fostul director al Spitalului Judetean Buzau, medicul Stanciu Paraschiv, care si-a dat demisia din functie la sfarsitul saptamanii trecute, a intrat in atentia procurorilor PNA, in urma unei sesizari anonime vizand modul de gestionare a banilor unitatii medicale. Contactat de Mediafax, Paraschiv a declarat ca stia ca se afla in atentia PNA, dar ca va comenta acest lucru dupa 23 martie, data la care va reveni la lucru dupa concediul de odihna.

×
Subiecte în articol: observator