x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban, despre candidații PNL la parlamentare cu probleme cu legea sau integritatea

Orban, despre candidații PNL la parlamentare cu probleme cu legea sau integritatea

19 Oct 2020   •   12:32
Orban, despre candidații PNL la parlamentare cu probleme cu legea sau integritatea
Sursa foto: Guv.ro

Președintele PNL Ludovic Orban a fost întrebat, luni, despre candidații aflați pe listele partidului pentru alegerile parlamentare, asupra cărora planează suspiciuni de natură legală sau de nepotism.

Între cei despre care a fost întrebat Ludovic Orban se numără candidatul PNL din Olt, Liviu Voiculescu.

„Domnul Voiculescu de la Olt nu se află în situațiile prevăzute în codul de integritate al PNL. El a fost achitat de instanța de fond, instanța de apel a casat decizia, dar nu din motive care să țină de vinovăția sa și este din nou intrat în instanța de fond”, a spus Orban.

Despre Alin Drăgulin, de l Călărași, nepotul fostului primar, Orban a spus că are o susținere puternică.

„Este membru al PNL de 20 de ani, este membru activ, care de-a lungul timpului a construit organizații, el a fost președintele organizației de tinere a partidului, a deținut funcții în PNL la nivel național și este un militant serios al PNL. Lista la Călărași m făcut-o după consultarea personală a tuturor primarilor județului, tuturor liderilor importanți ai PNL din Călărași și beneficiază de o susținere foarte puternică pentru candidatură”, a spus Orban.

Întrebat, în continuare de Alexandru Popa, de la Brăila, Orban a spus despre el că este unul dintre cei mai tineri fermieri de succes din județ.

„Alexandru Popa, de la Brăila... îl cunosc personal. Este absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, are 2 masterate (...), este la doctorat în anul 1, este căsătorit, are 2 fete, este, de asemenea, unul dintre cei mai de succes tineri fermieri din județul Brăila și nu văd niciun fel de motiv legat de calitățile domniei sale”, a spus Orban.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban