x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban vrea să se finalize cât mai rapid bugetul pe 2020

Orban vrea să se finalize cât mai rapid bugetul pe 2020

18 Noi 2019   •   13:35
Orban vrea să se finalize cât mai rapid bugetul pe 2020

Premierul Ludovic Orban a declarat că obiectivul Guvernului este să finalizeze cât mai rapid proiectul de buget pe anul 2020, pentru a fi adoptat, dacă este posibil, până la sfârşitul acestui an, dar a subliniat că sunt de recuperat întârzieri provocate de vechiul Executiv privind fazele de elaborare a acestuia.

"Deja la Ministerul Finanţelor se lucrează în paralel la ordonanţa de urgenţă de rectificare a bugetului şi, în mod evident, în paralel, lucrăm la fundamentarea proiectului bugetului pe anul 2020. Trebuie să ştiţi că fazele de pregătire a bugetului care trebuiau să se deruleze mai demult nu au fost realizate în termen. De asemenea, noi va trebui să recuperăm întârzieri care au fost provocate în ceea ce priveşte elaborarea bugetului de cei care au guvernat, de la momentul instalării noastre. Sigur că obiectivul nostru este să finalizăm cât mai rapid şi, dacă este posibil, bugetul să fie adoptat până la sfârşitul acestui an", a spus Ludovic Orban, luni, întrebat dacă bugetul pentru anul viitor va fi votat până la finele anului.

Premierul Ludovic Orban a făcut declaraţia cu ocazia vizitei de lucru pe care a efectuat-o pe şantierul Stadionului Giuleşti ''Valentin Stănescu''. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ludovic orban