x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Alege să investești în siguranță și profesionalism cu ALEGO.ro

(P) Alege să investești în siguranță și profesionalism cu ALEGO.ro

28 Apr 2017   •   14:55
(P) Alege să investești în siguranță și profesionalism cu ALEGO.ro

Când ați hotărât că locuința dumneavoastră are nevoie de un șemineu trebuie totuși să vă decideți care dintre beneficiile unui șemineu se potrivesc cel mai bine căminului dumneavoastră. Veți dori încălzirea unei singure camere sau a întregii locuințe, încălzire în pardosea sau doar pentru încălzirea apei de consum sau pur și simplu vă doriți un element de decor impunător în camera de zi.

Astăzi oferta de seminee este foarte vastă, astfel încât producătorii tind spre forme din ce în ce mai extravagante, lăsând în urmă rolul principal al şemineului şi modelele clasice consacrate şi bine definite în timp. Nu trebuie să uităm rolul din totdeauna al şemineului, și anume acela de a încălzi cu înaltă eficienţă aducând o economie energetică în respectul naturii. Specialiștii în domeniu de la Alego.ro oferă clienților o gamă diversificată de șeminee. Pentru cei care doresc încălzire eficientă, cel mai potrivit sistem de încălzire este un semineu centrala. Grație tirajului forțat, șemineele centrală termică se pot instala în orice ambient, pentru că au coșuri de fum cu dimensiuni reduse și diverse posibilități la ieșirea fumului.

Termoșemineul pe lemne, care este un șemineu, dar și o centrală termică în același timp este extrem de calitativ și foarte rezistent, la un preț convenabil. Șemineele tip centrală încălzesc întreaga locuință dar și apa menajeră în calorifere sau pardoseală, totul cu costuri reduse. Pot fi racordate în paralel cu alte sisteme de încălzire (centrale pe gaz, centrale pe lemne, panouri solare) sau în regim propriu. Ca și combustibili de ardere se recomandă lemnele de esență tare cu umiditate max 20%, cărbuni sau brichete rumeguș. Sticla de calitate înaltă este termorezistentă pana la 800º C. Trebuie știut că ușa închisă și vențilația la nivel mediu, produc un timp de ardere la o umplere a focarului de 4-5 ore. Orice model de termofocar Alego beneficiază de 5 ani garanție dacă sunt montate conform recomandarilor noastre sau de personal specializat. Fiind înainte de toate un șemineu, acesta poate fi încadrat într-o structură care să aducă un design extraordinar casei tale.

Un lucru peste care nu trebuie să se treacă cu vederea atunci când achiziționăm un șemineu, indiferent de model, este importanța coșului de fum, fiind al doilea element necesar în costruirea șemineului. Un coș de fum profesional aduce siguranță și funcționalitate mult mai bună a șemineului.

Dacă te-ai hotărât în privința unui șemineu centrală, sau pur și simplu vrei să afli mai multe, profesioniștii de la Alego.ro îți stau la dispoziție. Echipa de tehnicieni este pregătită pentru orice întrebare legată de costuri şi îţi oferă consultanţă gratuită în vederea construirii şemineului. Mai mult, la Alego.ro găseşti o gamă largă de cosuri de fum, șeminee clasice, șeminee pe gaz, termoşeminee sau sobe, plus toate accesoriile necesare. La Alego ai garanţia calităţii superioare, precizie inginerească în construcţie şi consultanţă întreagă viaţă.  Alego dă căldură şi stil locuinţei tale!

×
Subiecte în articol: ALEGO.ro semineu