x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Paralela 45, pe piaţă de 25 de ani

Paralela 45, pe piaţă de 25 de ani

22 Ian 2015   •   13:58

Cu o reţea naţională formată din 40 de agenţii directe sau în franciza şi aproape200 de angajaţi, agenţia de turism Paralela 45 a împlinit 25 de ani de la primirea autorizaţiei de funcţionare şi de la deschiderea primului sediu.

”De 25 de ani facem diferenţa în turism. Înfiinţarea agenţiei Paralela 45 este unvis devenit realitate. După 25 de ani, în care am oferit vacanţe în numeroase destinaţii, suntem mândri să vedem că românii au încredere în noi, oferindu-le cele mai frumoase vacanţe. Avem peste 100 de circuite în portofoliu, iar pentru  anul acesta ne-am propus ca cifra de afaceri să crească faţă de 2014, ajungând de la 40 de milioane de euro la 45 de milioane de euro”, a declara Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

Paralela 45 este o  echipă serioasă şi responsabilă care tratează cu respect turistul, care îşi asumă responsabilitatea pentru vacanţele în care îşI trimite turiştii. “Paralela 45 a făcut istorie în turism. La 25 de ani îi adresez domnului Burcea o provocare. Împreună să formăm tineri care să ne urmeze, să schimbăm puţin faţa industrie", a spus Dragos Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines.

“Eu cred că istoria adevarată a României este făcută de antrenori precum Alin Burcea. Acum 25 de ani de ani a fi antreprenor era o chestiune exotică, acum este un lucru normal. Îl felicit pe domnul Burcea şI patronatele pentru introducerea TVA-ului de 9% în turism”, a declarat Florin Jianu.

Destinaţii noi în oferta de anul acestaAnul acesta, administratorii agenţiei şi-au propus  să crească numărul de circuite şi de chartere dinportofoliu, dar şi a agenţiilor proprii. De asemenea, viziunea Paralela 45 include accesul cât mai facil al românilor la vacanţe prin mărirea numărului de plecări din majoritatea oraşelor mari ale ţarii.

Printre noile destinaţii ale anului 2015 se numără Rimini, în Italia, Costa Blanca,în Spania, plecările către Antalya din Craiova, dar şi circuitele în India, Bhutan sau Australia, Noua Zeelanda. Multe dintre cele peste 100 de circuite oferite de Paralela 45 au plecări din marile oraşe ce dispun de aeroport.

Spre exemplu, circuitele în Israel au, începând din 2014, plecări şi din Iaşi, Cluj, iar circuitul în Spania poate fi accesat din Craiova. Din Constanţa se poate pleca direct către Turcia şi Thailanda, iar din Cluj către Tunisia. Din 2014 Chisinăul a intrat pe harta turismului Paralela 45 prin charterele cu plecare directă către Antalya, Creta şi Mallorca. Tot din Chisinău există şi vacanţe în Dubai, Barcelona, Lisabona, Viena şi Budapesta. Calitatea şi profesionalismul serviciilor Paralela 45 au fost premiate cuTrofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparaţie pentru brandurile de succes, dar şi cu titlul “The most trusted brand 2014, premiu câştigat pentru a şasea oară consecutiv la categoria Agenţii de Turism din cadrul studiului de piaţă realizat asupra consumatorului român de către revista Readers Digest.

×