x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Părinţii fetiţei dispărute: „Vă rugăm să nu degeneraţi realitatea cu privire la acest copil”

Părinţii fetiţei dispărute: „Vă rugăm să nu degeneraţi realitatea cu privire la acest copil”

14 Feb 2014   •   23:47

 Comunicatul de presă al părinţilor fetiţei dispărute:

„Mulţumim media şi jurnaliştilor implicaţi activ pentru mediatizarea acestei dispariţii şi ajutorul acordat în ultimele zile în procesul de căutare şi găsire a fetiţei noastre, Iulia Ionescu.

Vă rugăm să ne respectaţi durerea şi să nu degeneraţi realitatea cu privire la acest copil. NU mai acreditaţi ideea că Iulia a plecat la o mănăstire să se călugărească, dacă ar fi fost aşa acum eram din nou împreună, NU te poţi ascunde la mănăstire !!!

Iulia este în acest moment într-un loc ascuns, lipsită de libertate, fără acces la mijloace de comunicare, în suferinţă.

Vă rugăm să opriţi această latură senzaţională şi să transmiteţi obiectiv cele întâmplate, fără piste false, lăsând autorităţile să îşi facă treaba şi ajutându-i pe aceştia cu toate instrumentele de care dispuneţi.

Familia se dezice de toate declaraţiile şi comentariile terţelor părţi, care nici măcar nu ne cunosc, pe noi sau pe copil şi care nu îi fac decât rău acestuia.

Noi ne dorim să găsim fetiţă cât mai repede şi că acest coşmar să ia sfârşit.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi va mulţumim pentru ajutorul bine intenţionat în găsirea Iuliei.

Cu stimă,
Fam. Ionescu”

×