x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pavel Stratan, o adolescenta hip-hop

Pavel Stratan, o adolescenta hip-hop

de Dana Ciobanu    |    15 Aug 2005   •   00:00
Pavel Stratan, o adolescenta hip-hop

Basarabeanul care ne-a facut sa cantam "Eu beu" pregateste al treilea volum al "Amintirilor din copilarie", dupa care va trece la hip-hop, pentru "Amintiri din adolescenta".

Basarabeanul Pavel Stratan nu are timp de plaja. Desi a venit pe Litoral de cateva saptamani bune, autorul "Amintirilor din copilarie" nu prea sta la soare.

Programul sau este destul de incarcat: trei-patru concerte pe seara, cel putin o ora de exercitii in sala de forta, dar mai ales migalitul pieselor de pe noul album, pentru care nu are liniste decat in camera de hotel. "As vrea sa scot «Amintiri din copilarie» volumul 3 prin octombrie. Dan Popi, de la casa de discuri, m-a intrebat cand ii gata si i-am spus ca atunci cand voi fi eu multumit. Nu pot sa lucrez pe banda, la norma. Daca nu-mi place un cuvant sau o nota, nu-i dau drumul la cantec. E vorba de viata mea. La fel, nu pot scrie text sau melodie pentru altul", ne-a spus Stratan.

CE MAI PREGATESTE PAVEL? Un videoclip (probabil, la piesa "Visul", tot in toamna), o carte in care isi va povesti copilaria (aflata deocamdata in stadiul de notite, pentru ca nu are timp sa si scrie), apoi un album cu... "Amintiri din adolescenta"! "Ma tot gandesc la cum sa-l fac. Cred ca o sa fie un fel de hip-hop, dar nu cu mesaj brutal, politic, social, ci in care sa-mi povestesc adolescenta, iar ascultatorul sa se regaseasca in versurile mele. Inca n-am compus nimic la el, deci nu stiu cum o sa sune." Seria de spectacole pe care le sustine pe Litoral a mers foarte bine, spune Stratan. Cel putin din punct de vedere al primirii pe care i-au facut-o spectatorii. De bani, numai de bine! Basarabeanul a refuzat sa comenteze daca este sau nu multumit de "renumeratia" pe care o primeste pentru prestatia artistica estivala. Omul este fericit ca-si are nevasta si fetita aproape, desi nu prea are timp sa stea cu ele. Totusi, mai iese la cate o distractie, dar nici atunci intreaga! "In week-end am fost la Aqua Magic. Cat s-a dat cea mica pe tobogane, am cerut o bere fara alcool, calda. Doamna de la bar s-a mirat si mi-a zis ca n-are si ca nimeni nu i-a mai cerut bere calda vara. Mi-a dat una rece, am incalzit-o si am baut-o. Singur m-am deprins sa nu beau rece, ca sa-mi protejez vocea, si acum sunt sensibil", ne-a povestit Pavel.

×
Subiecte în articol: observator