x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pensionar lovit în cap cu basca de un poliţist comunitar

Pensionar lovit în cap cu basca de un poliţist comunitar

de Cristian Ionescu    |    14 Apr 2011   •   19:41
Pensionar lovit în cap cu basca de un poliţist comunitar

161238-pensionar.jpgCozile umilinţei continuă. Oamenii s-au călcat în picioare astăzi la Dej ca să aibă ce pune pe masa de Paşti. Sute de oameni săraci, cei mai mulţi bătrâni, au stat la coadă ca să primească tichetul ce le dă dreptul la ajutoare. Şi dacă asta nu era de ajuns, în îmbulzeala din faţa uşii, un poliţist comunitar i-a luat basca unui bătrân şi l-a pocnit în cap, de câteva ori. Acţiunea poliţistului nu a făcut decât să alimenteze spiritele deja încinse, bătrânul replicându-i supărat, că stă de la ora şase la coadă.

Gestul “omului legii” este incredibil, având în vedere că rolul acestuia este de a aplana o eventuală stare conflictuală, nu de a alimenta sau provoca o situaţie de acest gen. Pe lângă faptul ca oamenii s-au umilit pentru un litru de ulei, un kilogram de zahăr, o pungă cu macaroane, două kilograme de făină şi o ciocolată, să te mai umilească şi poliţistul, dându-ţi în cap cu propria bască e ceva special.

La coadă s-au aşezat încă de dimineaţă asistaţii social din oraş. Oamenii voiau să ridice un bon care le permite să plece acasă cu un pachet de alimente. Mâncarea de sărbători.

×
Subiecte în articol: politist dej pensionar lovit