x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii DNA la Iaşi! Procurorii vizează Primăria şi Poliţia Locală, dar şi locuinţele conducătorilor acestora

Percheziţii DNA la Iaşi! Procurorii vizează Primăria şi Poliţia Locală, dar şi locuinţele conducătorilor acestora

de Dragoş Tănase    |    30 Apr 2015   •   09:53
Percheziţii DNA la Iaşi! Procurorii vizează Primăria şi Poliţia Locală, dar şi locuinţele conducătorilor acestora

Procurorii DNA fac, în această dimineaţă, 21 de percheziţii la sediul Primăriei Iaşi, la Poliţia Locală, precum şi la locuinţa primarului PSD Gheorghe Nichita şi la cele ale şefilor Poliţiei, într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise în acest an.

VEZI AICI CE AVERE ARE GHEORGHE NICHITA

Într-un comunicat de presă transmis în această dimineaţă, citat de Antena 3, Direcţia Naţională Anticorupţie precizează că procurorii DNA de la Secţia de combatere a corupţiei fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise de la începutul anului 2015 până în prezent.

În acest caz, au loc 21 de percheziţii în judeţul Iaşi, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane.

Surse judiciare au declarat că procurorii anticorupţie fac percheziţii la sediul Primăriei Iaşi, la Poliţia Locală, precum şi la locuinţa primarului Gheorghe Nichita, care va fi adus la DNA Bucureşti, dar şi la cele ale şefilor Poliţiei.

Gheorghe Nichita este primar al Iaşiului din anul 2003, iar din iulie 2000 este membru PSD, fiind şi lider al organizaţiei judeţene a partidului, dar şi vicepreşedinte la nivel naţional.

×