x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală; prejudiciu estimat la un milion de lei

Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală; prejudiciu estimat la un milion de lei

07 Oct 2015   •   09:33
Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală; prejudiciu estimat la un milion de lei
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Poliţişti din Capitală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează, miercuri, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, 11 percheziţii domiciliare şi la sediul unor societăţi comerciale, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat de un milion de lei, a anunţat DGPMB.

Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice sector 2.

"Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii au constituit un circuit financiar fictiv, evidenţiind în actele contabile cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea unor operaţiuni fictive, constând în achiziţii de piese auto, precum şi bunuri şi servicii de consum. Prejudiciul estimat adus bugetului general consolidat al statului este de aproximativ 1.000.000 de lei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.  

×