x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 14 percheziții în Capitală și în județul Ilfov într-un dosar de proxenetism

14 percheziții în Capitală și în județul Ilfov într-un dosar de proxenetism

de Redacția Jurnalul    |    04 Aug 2024   •   17:20
14 percheziții în Capitală și în județul Ilfov într-un dosar de proxenetism

Polițiștii au făcut duminică 14 percheziții domiciliare în București și în județul Ilfov într-un dosar de proxenetism. 17 persoane au fost duse la audieri.

Poliția Capitalei anunță că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unei locuințe din Sectorul 2 mai multe persoane ar înlesni practicarea prostituției.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că, din ianuarie 2024 până în prezent, bănuiții le-ar fi asigurat protecție femeilor, constând în aceea că ar fi supravegheat și coordonat activitatea de prostituție, oferindu-le sfaturi și indicii privind alegerea clienților și relaționarea cu aceștia, în scopul obținerii unor sume de bani.

Totodată, bănuiții ar fi beneficiat de diverse sume de bani rezultate din această activitate.

Polițiștii au făcut duminică 14 percheziții domiciliare în Capitală și în județul Ilfov și au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict. Astfel, au fost ridicate mai multe sume de bani.

De asemenea, 17 persoane au fost duse la audieri, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: perchezitii proxenetism capitala