x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pinalti a vrut să-i scrie Elenei Udrea cu elevi pe zăpadă

Pinalti a vrut să-i scrie Elenei Udrea cu elevi pe zăpadă

de Adriana Duţulescu    |    01 Feb 2011   •   13:56
Pinalti a vrut să-i scrie Elenei Udrea cu elevi pe zăpadă

149339-.jpgElena Udrea ar fi trebuit sa ajunga vineri la Piatra Neamţ, unde primarul Gheorghe Ştefan-Pinalti organizează în cinstea ei serbările zăpezii pe pârtia inaugurată anul trecut tot de către ministrul Turismului, care, de altfel, a direcţionat spre oraşul de sub Pietricica cele mai mari fonduri de la minister.

Pentru ca omagiul să fie la înălţimea aşteptărilor, şI probabil invidious pe colegul de la Suceava, flutur, care anul trecut i-a scris Elenei Udrea cu oi pe dealuri, Gheorghe Ştefan a dat dispoziţie să fie aduşi pe pârtie, la picioarele ministrului, şcolarii oraşului, chit că aceştia se află în vacanţă. Astfel, toate şcolile din oraş au primit ordin să livreze minimum câte 20 de copii pentru serbarea Elenei Udrea.

Inspectorul şcolar judeţean Luminiţa Vîrlan a emis o circulară în care se trasează sarcinile patriotice:

 "Vă solicităm să participaţi cu un număr minim de 20 de elevi din unitatea dumneavoastră, însoţiţi de profesorul de educaţie fizică şi sport şi de coordonatorul educativ în data de 4 februarie 2011 la activitatea desfăşurata de Primăria Piatra Neamţ în colaborare cu ISJ Neamţ, "Piatra pe Zăpadă”. Profesorii de educaţie fizică şi sport sunt direct implicaţi în activitate şi asigură prezenţa elevilor”, se arata in documentul oficial.

Din pacate, visul lui Pinalty a fost distrus de un comunicat oficial. "Pregările pe care autorităţile locale le fac pentru festivalul Piatra de zăpadă nu au legătură cu sosirea ministrului Elena Udrea, fiind vorba despre un eveniment organizat pentru comunitatea locală.  Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului nu se va afla vineri, 4 februarie 2011 la Piatra Neamţ; în programul ministrului Elena Udrea ziua de vineri este alocată unei deplasări în localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara".

Descarca circulara in format PDF

×