x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţia Ilfov: A fost identificat şi luat în custodie un suspect în legătură cu cadavrul găsit la Dărăşti

Poliţia Ilfov: A fost identificat şi luat în custodie un suspect în legătură cu cadavrul găsit la Dărăşti

27 Iul 2019   •   21:20
Poliţia Ilfov: A fost identificat şi luat în custodie un suspect în legătură cu cadavrul găsit la Dărăşti

Poliţiştii din Ilfov, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, l-au identificat şi depistat pe un suspect în cazul cadravului găsit, sâmbătă după-amiază, pe un teren viran din localitatea Dărăşti (Măgurele, judeţul Ilfov).

"În urma efectuării, cu celeritate, de activităţi specifice informativ-operative, poliţiştii din Ilfov, cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au depistat şi identificat autorul faptei. În prezent, acesta se află în custodia Poliţiei", au transmis reprezentanţii IPJ Ilfov.

Cadavrul unei persoane a fost descoperit, sâmbătă după-amiază, pe un teren viran din localitatea Dărăşti (Măgurele, judeţul Ilfov), poliţiştii de la IPJ Ilfov efectuând în acest caz investigaţii complexe la faţa locului.

Potrivit unei informări transmise AGERPRES, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat sâmbătă, în jurul orei 16,20, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce descărca moloz din autovehiculul cu care s-a deplasat în localitatea Dărăşti (Măgurele), pe un teren viran, a constatat că descărcase şi o pătură legată cu bandă adezivă şi care prezenta forma unei siluete de om.

"Imediat, poliţiştii de la Măgurele s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat că în locul indicat de apelant, se află cadavrul unei persoane. Conducerea IPJ Ilfov a constituit, de urgenţă, o echipă operativă de lucru, formată din ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti, grupa operativă împreună cu şeful Poliţiei oraşului Măgurele, poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precum şi alte forţe operative, şi a dispus deplasarea, de îndată, la faţa locului, pentru efectuarea de verificări şi investigaţii", se arată în informare.

De asemenea, au fost anunţaţi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, precum şi medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, în vederea deplasării la faţa locului, pentru activităţi specifice, se mai preciza în informarea iniţială a IPJ Ilfov.

AGERPRES

×