x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Politicienii români au transmis mesaje de Sf. Maria și de Ziua Marinei

Politicienii români au transmis mesaje de Sf. Maria și de Ziua Marinei

15 Aug 2021   •   14:56
Politicienii români au transmis mesaje de Sf. Maria și de Ziua Marinei
Sursa foto: pixabay.com

Politicienii români au transmis mesaje de Sfânta Fecioară Maria și de Ziua Marinei. Ei au folosit rețelele de socializare pentru a transmite urări atât marinarilor cât și celorlalți români.

Premierul i-a felicitat pe marinarii care „aduc cinste României”.

„M-am bucurat să particip, alături de președintele Klaus Iohannis, la ceremoniile organizate de Ziua Marinei. Felicitări tuturor marinarilor noștri, care, prin muncă, seriozitate și profesionalism aduc cinste României oriunde în lume! La mulți ani Marinei Române și Forțelor Navale!”, a spus premierul Florin Cîțu.

Președintele PNL s-a adresat marinarilor români.

„Ne mândrim cu marinarii români, care își apără țara în misiuni, pe mări și oceane, departe de familiile lor, în condiții grele. Aceștia sunt adevăraţi ambasadori ai României, apreciați de către partenerii noștri externi pentru seriozitatea și profesionalismul de care dau dovadă în misiuni. Forțele Armate Navale Române contribuie, alături de întreaga armată română, la statutul dobândit de țara noastră, de aliat și actor regional extrem de important în asigurarea securității euro-atlantice. Și prin efortul marinarilor noștri, România a devenit un vector de securitate, iar regiunea Mării Negre o zonă de interes strategic atât pentru NATO cât și pentru Uniunea Europeană. La mulţi ani, marinari români! La mulţi ani, Forţele Navale Române! Sfânta Fecioară Maria să vă ocrotească în toate misiunile!”, a transmis președintele PNL, Ludovic Orban, pe Facebook.

Un mesaj pentru marinari a transmis și liderul PSD.

„La Mulți Ani, Marinei României! Sfânta Fecioară Maria să vă ocrotească, oriunde navigați cu drapelul tricolor al României la catarg!”, a scris, tot pe rețeaua de socializare, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Președintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna și alți demnitari au participat la ceremoniile organizate de Ziua Marinei în Portul militar Constanța.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ziua marinei Sf Maria