x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţiştii de frontieră au confiscat miez de nucă în valoare de 8.000 de euro

Poliţiştii de frontieră au confiscat miez de nucă în valoare de 8.000 de euro

de Redacția Jurnalul    |    17 Dec 2023   •   19:20
Poliţiştii de frontieră au confiscat miez de nucă în valoare de 8.000 de euro

Poliţiştii de frontieră din județul Botoșani au confiscat miez de nucă în valoare de 8.000 de euro. Acesta era transportat în mai multe cutii, cu ajutorul unui microbuz.

Poliţiştii de frontieră botoșăneni au depistat în trafic un bărbat care transporta într-un microbuz mai multe cutii cu miez de nucă, fără a deţine documente de provenienţă.

„În data de 16 decembrie 2023, polițiștii de frontieră botoșăneni au desfășurat o acțiune de cooperare cu Direcția Regională Antifraudă Suceava, pe raza localității Mihăileni, județul Botoșani. Pe timpul desfăşurării misiunii, colegii noștri au oprit în trafic pentru control, un microbuz, condus de un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 46 de ani”, au anunțat polițiștii de frontieră.

La controlul efectuat asupra mașinii, poliţiştii de frontieră au descoperit „peste 300 de cutii ce conţineau aproximativ 2000 kilograme de miez de nucă, în valoare de 40.000 de lei, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă”.

Cetățeanul a declarat că intenţiona să comercializeze întreaga cantitate de nucă în judeţul Suceava.

Autoutilitara și miezul de nucă au fost preluate de către Direcția Regională Antifraudă Suceava în vederea luării măsurilor legale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: poliţia frontieră miez nuca