x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a scris o scrisoare familiei îndoliate:"Am greșit, am greșit, și nu știu ce pot să mai fac"

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a scris o scrisoare familiei îndoliate:"Am greșit, am greșit, și nu știu ce pot să mai fac"

21 Ian 2022   •   17:26
Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni a scris o scrisoare familiei îndoliate:"Am greșit, am greșit, și nu știu ce pot să mai fac"
Sursa foto: Captura Antena 3

Constantin Popescu, polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa, pe Bulevardul Laminorului din Capitală,saptamana trecută, a scris o scrisoare emoționantă în care le cere iertare părinților fetitei.

Avocatul familiei, Adrian Cuculis, a transmis scrisoarea, cu acordul părinților fetei.

Redăm conținutul exact al scrisorii:

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar... Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat. Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare. Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul în scrisoarea transmisă familiei Raisei.

Accidentul a avut loc joia trecută, pe trecerea de pietoni din Sectorul 1. Mașina de poliție a accidentat două fete - Raisa și Maria. Raisa a murit, iar Maria a ajuns la spital.

Tatăl Raisei: Să știți că acest polițist o să plătească. Probabil Dumnezeu face în aşa fel încât şi acest poliţist o să plătească

Tatăl fetiței omorâtă de o mașină a poliției pe trecerea de pietoni în timp ce traversa strada a făcut acum câteva zile mai multe declarații la Antena 3.

"Unde a făcut şcoala de șoferi l-au educat foarte prost. Nu a avut niciun gram de frână. Măcar să aibă bunul simț să recunoască. Purtătorului de cuvânt, domnișorica aceea în fustă scurtă şi micuță să nu-l mai acopere pe domnul poliţist că nu e poliţist. Adevăratul poliţist se vede în SUA în Germania. I-a adus haine că îi era frig, dar fetiţei mele nu îi era frig? Păcat că se întâmplă aşa ceva. Îi întrebam de vorbă şi îmi întorceau spatele. Voiam să-l întreb ce a avut cu copilul meu şi mi-au întors spatele", explică tatăl Raisei.

Îndurerat, acesta crede că polițistul vinovat va plăti în fața lui Dumnezeu. 

"A fost greu! A fost foarte greu! Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească. Probabil Dumnezeu face în aşa fel încât şi acest poliţist o să plătească şi el tot cu viaţa, pentru fata mea, pentru că așa ar trebui (...) Aş vrea să îl întreb pe domnul poliţist, pentru că va avea şi el copii şi va suferi la fel ca şi noi, pentru că Dumnezeu are grijă. Nu pleci de pe acest pământ fără să plătești.", crede acesta.

×
Subiecte în articol: constantin popescu scrisoare raisa accident