x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prăpăd în Capitală: cel puţin 18 răniţi şi mai multe maşini distruse. 45 de localităţi, fără curent, în Giurgiu şi Ilfov

Prăpăd în Capitală: cel puţin 18 răniţi şi mai multe maşini distruse. 45 de localităţi, fără curent, în Giurgiu şi Ilfov

23 Mai 2013   •   16:41
Prăpăd în Capitală: cel puţin 18 răniţi şi mai multe maşini distruse. 45 de localităţi, fără curent, în Giurgiu şi Ilfov
UPDATE 17:50 - 45 de localităţi din judeţele Giurgiu şi Ilfov au rămas fără curent electric în urma furtunii care a lovit sudul ţării şi zona Capitalei.

UPDATE 17:25 -
Spitalele din Bucureşti au raportat 17 persoane care au avut de suferit în urma furtunii care a lovit Capitala joi după-amiază. Cel mai grav caz este al unei femei ajunsă în comă la Spitalul Pantelimon.

Numărul de urgenţă 112 a fost apelat de nu mai puţin de 700 de ori. La această oră, se intervine cu 200 de autospeciale pentru înlăturarea efectelor furtunii, numai în sectorul 4 fiind înregistraţi 63 de copaci căzuţi.

Numărul curselor aeriene redirecţionate către Constanţa a ajuns la patru.

Circulaţia tramvaielor de pe liniile 23 şi 27 a fost blocată din cauza unui copac c[yut pe Calea Dudeşti, iar în zona Răzoare circulaţia este îngreunată după defectarea unui tramvai.

Cel puţin cinci persoane au fost rănite în urma furtunii care a lovit joi după-amiază Capitala. 10 copaci au fost smulşi din rădăcini, distrugând şase autoturisme, în diferite zone din Bucureşti.

O bătrână a fost lovită de un panou publicitar pe strada Ziduri Moşi, iar un bărbat a fost tăiat de geamul unui fast-food în zona Colentina. Alţi patru oameni au fost răniţi, doi dintre aceştia aflându-se într-un autoturism peste care s-a prăbuşit un copac pe bulevardul Basarabia.

Mai multe gradene şi panouri publicitare au fost smulse în Piaţa Constituţiei, acolo unde se desfăşura un târg de ambarcaţiuni, un echipaj SMURD solicitat pentru a acorda ajutor unui bărbat rănit.

De asemenea, alte trei maşini au fost distruse de un copac doborât de furtună pe strada Preciziei din sectorul 6.

În fine, o cursă Barcelona - Bucureşti, care urmă să aterizeze pe aeroportul Henri Coandă, a fost redirecţionată.


×